North Slovakia Camion s.r.o. - servis, diagnostika, kontrola a oprava nákladných a osobných vozidiel, kamiónov, ťahačov, utobusov, traktorov, prívesov, návesov a zvláštnych motorových vozidiel.

North Slovakia Camion s.r.o. - servis, diagnostika, kontrola a oprava nákladných a osobných vozidiel, kamiónov, ťahačov, utobusov, traktorov, prívesov, návesov a zvláštnych motorových vozidiel.

Servis autobusov a vozových parkovPonúkame autoservis a pneuservis pre autobusy a vozové parky

Či sa jedná o servis, údržbu, diagnostiku alebo generálnu opravu, obráťte sa na nás. Venujeme sa i vozovým parkom autoškôl či mestskej hromadnej dopravy. 

Servis už od roku
0

Autoservis pre autobusy a vozové parky

Už 30 rokov poctivo a profesionálne vykonávame servis a údržbu autobusov a vozových parkov. V prípade, že hľadáte skutočne spoľahlivého partnera, ktorý sa postará o všetky servisné činnosti alebo chcete zveriť svoj vozový park do tých najlepších rúk, obráťte sa na odborníkov z NSC. Naši špecialisti reagujú pohotovo na každý dopyt. Rozhodnite sa pre férové ceny, a tú najvyššiu kvalitu služieb.

Ak prechádzate cez oblasť Žilinského kraja alebo sa nachádzate priamo v Dolnom Kubíne, naše služby sú Vám k dispozícii. A to i v prípade defektu, či inej servis si vyžadujúcej udalosti. 

Autoservisné a pneuservisné služby NSC pre autobusy a vozové parky

Ponuka činností pre servis autobusov a vozových parkov:

  • diagnostika autobusov
  • plnenie a servis klimatizácie
  • menšie aj generálne opravy
  • opravy prevodovky a spojok
  • príprava na technickú kontrolu STK
  • brzdová stolica
  • údržba mazania
  • výmena oleja
  • predaj originálnych dielov a súčiastok
  • prenájom státia
  • mobilný servis
  • a mnoho ďalších služieb

Najlepšia a rokmi overená kvalita servisu, to je NSC Dolný Kubín

Skúsenosti, efektívne pracovné postupy a množstvo ušetreného času aj energie pri starostlivosti v oblasti servisných činností a údržby autobusov. To všetko získate s NSC Dolný Kubín. Venujeme sa aj opravám nákladných vozidiel, prívesov a návesov rôznych značiek, osobných vozidiel či poľnohospodárskych strojov. Naše diagnostické vybavenie je profesionálne a zabezpečuje správnu diagnostiku každého vozidla. Ak hľadáte poskytovateľa komplexných služieb v oblasti servisu, sme tu pre Vás. Obráťte sa na overený servis s dlhoročnou tradíciou. Team NSC Dolný Kubín Vám je plne k dispozícii.

Servis autobusov a vozových parkov Žilinský kraj NSC

Aj pre tieto dôvody sa oplatí rozhodnúť pre servis autobusov a vozových parkov práve v NSC

Rýchly a spoľahlivý servis

Komplexná ponuka služieb
Komunikácia na úrovni

Skutočne férová cena

Flexibilný prístup k požiadavkám

Profesionálny team servisných pracovníkov

Držiteľ certifikátov v oblasti automechaniky

TOP kvalita a spokojnosť

NSC ako overený poskytovateľ autoservisných služieb a pneuservisu pre Žilinský kraj

Nielen servis autobusov a vozových parkov je dostupný v našej ponuke. Venujeme sa poctivo a aktívne i autoservisu a pneuservisu nákladných vozidiel, prívesov a návesov, traktorov, lesných mechanizmov, osobným autám a dodávkam. A v prípade servisu autobusov sa dokážeme postarať aj o vozové parky autoškôl či mestskej hromadnej dopravy. K dispozícii dávame parkovacie plochy i na dlhodobý prenájom priamo v areáli NSC. 

Služby autoservisu a pneuservisu poskytujeme plošne pre všetky typy vozidiel. Jednoducho povedané: „Ak to má štyri kolesá, servisujeme to:)“.

Aká je cena servisu pre autobusové vozové parky?

Cena samozrejme závisí na množstve objednaných činností a počte vozidiel. Každý úkon zodpovedá štandardizovanému postupu a hodnotená je cena dielov a servisných hodín. Naši pracovníci vždy korektne posúdia stav autobusu, či celého vozového parku a budú Vás priebežne informovať o potrebných servisných činnostiach a celkovej cene.

V ktorých mestách Žilinského kraja je služba pre servis autobusov a vozových parkov dostupná?

Sídlime priamo v Dolnom Kubíne, ale spádovou oblasťou pre nás sú i mestá Liptovský Mikuláš, Martin, Ružomberok, Žilina a ich široké okolie. 

Poskytujete autoservis a pneuservis aj pre nákladné vozidlá?

Nákladné vozidlá sú našou špecialitou. V rámci diagnostiky vieme skontrolovať nielen nákladné auto, ale i návesy a prívesy. Pre viac informácií kontaktujte priamo nášho špecialistu. Veľmi radi Vám zodpovieme i ďalšie otázky.