North Slovakia Camion s.r.o. - servis, diagnostika, kontrola a oprava nákladných a osobných vozidiel, kamiónov, ťahačov, utobusov, traktorov, prívesov, návesov a zvláštnych motorových vozidiel.

North Slovakia Camion s.r.o. - servis, diagnostika, kontrola a oprava nákladných a osobných vozidiel, kamiónov, ťahačov, utobusov, traktorov, prívesov, návesov a zvláštnych motorových vozidiel.

Servis traktorov a poľnohospodárskych strojovServisné služby pre traktory, zberače, teleskopické manipulátory a iné

Servis, údržba, diagnostika a generálna oprava traktorov, poľnohospodárskych a lesných strojov a mechanizmov. Odborníci pre autoservis v Žilinskom kraji.

Servis už od roku
0

Servis traktorov a agrotechniky v Dolnom Kubíne

Poctivo a profesionálne vykonávaný servis a údržba traktorov a poľnohospodárskych strojov. Spoľahlivý partner pre agrosegment Žilinského kraja. Postaráme sa o servisné činnosti a údržbu Vašich mechanizmov. Obráťte sa na odborníkov z NSC ešte dnes. Udržte Vašu poľnohospodársku techniku v plnom nasadení. Rozhodnite sa pre férové ceny, spoľahlivosť a tú najvyššiu kvalitu služieb.

Či ste priamo z Dolného Kubína alebo Žilinského kraja, rozhodnite sa pre služby NSC. Naši pracovníci sú Vám plne k dispozícii.

Servisné služby NSC pre traktory a poľnohospodársku techniku

Naše realizácie a služby pre traktory, teleskopické manipulátori a ďalšie stroje:

  • diagnostika stroja
  • plnenie a servis klimatizácie
  • menšie i generálne opravy 
  • opravy prevodovky a spojok
  • príprava na technickú kontrolu STK
  • údržba mazania
  • výmena oleja
  • predaj originálnych dielov a súčiastok
  • mobilný servis
  • a mnoho ďalších služieb

NSC Dolný Kubín, to sú výhradne špecialisti vo svojom obore

Množstvo ušetreného času aj energie pri starostlivosti v oblasti servisných činností, opráv a údržby traktorov, poľnohospodárskych a lesných strojov. Spoľahnite sa na naše skúsenosti a efektívne pracovné postupy. Realizujeme nielen opravy traktorov, ale i nákladných vozidiel, prívesov a návesov rôznych značiek, osobných vozidiel, dodávok či autobusov. Ak hľadáte poskytovateľa komplexných služieb, sme tu pre Vás. Obráťte sa na overený servis s 30 ročnou tradíciou. Team NSC Dolný Kubín Vám je plne k dispozícii.

Servis traktorov Dolný Kubín NSC

Rozhodnúť sa pre servis traktorov či iných mechanizmov u nás je tá správna voľba

Rýchly a spoľahlivý servis

Komplexná ponuka služieb
Komunikácia na úrovni

Skutočne férová cena

Flexibilný prístup k požiadavkám

Profesionálny team servisných pracovníkov

Držiteľ certifikátov v oblasti automechaniky

TOP kvalita a spokojnosť

NSC vykonáva autoservis a pneuservis pre celý Žilinský kraj už takmer 30 rokov

Traktory a poľnohospodárske stroje sú len časťou našej servisnej ponuky. Obrátiť sa na nás môžete aj v prípade potreby servisu pre Vaše nákladné vozidlá, autobusy, osobné autá, dodávky či návesy a prívesy. A k dispozícii dávame parkovacie plochy i na dlhodobý prenájom priamo v areáli NSC. 

Vieme, že dosiahnutie rastu je podmienené aj výkonnosťou Vašej poľnohospodárskej techniky. Udržať si plynulú prevádzku a zabezpečiť spoľahlivosť strojov je rozhodujúce. Preto si vyberte overeného dodávateľa autoservisných a pneuservisných služieb NSC.

Od čoho závisí cena pri generálnej kontrole traktora?

Cena samozrejme závisí od typu traktora, množstva objednaných činností a zistených závad vyplývajúcich z kontroly. Započítava sa cena dielov a servisných hodín pracovníkov servisu. Vždy korektne posúdime stav traktora a budeme Vás priebežne informovať o potrebných servisných činnostiach a celkovej cene. 

Kde sa nachádza Vaša prevádzka NSC?

Sídlime priamo v Dolnom Kubíne v priemyselnom parku, ale naši klienti k nám chodia aj z miest Liptovský Mikuláš, Martin, Ružomberok a Žilina